Photobooth.

Voor altijd een blijvende herinnering met een photobooth op jouw event! Met onze verschillende modellen is er voor ieder wat leuks!

Photobooth huren.

Wil jij een blijvende herinnering creëren voor jouw gasten? Dan hebben wij genoeg keuze uit verschillende photobooths. Bij ons kun je zowel een digitale photobooth met QR-code huren als een photobooth met printer. Onze GIF-photobooth is ideaal voor korte video’s! Of ga je toch voor een photobooth die foto’s print met een gepersonaliseerde fotokader?

GIF-Photobooth.

vanaf 225 excl. btw

Mirror Photobooth.

vanaf 380,- excl. btw

Mirror 2.0 Photobooth.

vanaf 399,00- excl. btw

Fotohokje .

vanaf 455,- excl. btw

Box Photobooth.

vanaf 310,- excl. btw

Selfie L:ight King.

vanaf 495,- excl. btw

Ervaar de photobooths.

3D-Achtergrond huren?

Combineer de photobooth met een prachtige 3D-achtergrond voor een special effect! Maak jouw event uniek!

Gecertificeerd.

Al onze producten zijn gekeurd en gecertificeerd om de veiligheidsnorm op nummer 1 te zetten.

Vernieuwend.

Ons assortiment is continu opzoek naar vernieuwingen, waardoor elk event magisch en speciaal blijft!

Service.

Magic Party biedt persoonlijke service, waarbij fijn contact en afspraken nakomen op de eerste plek staan.

Over photobooth huren

Wil je een onvergetelijk evenement organiseren? Huur een photobooth!

Onze photobooths zijn de perfecte toevoeging aan elk feest of evenement. Met een scala aan achtergronden en accessoires kunnen je gasten hun creativiteit de vrije loop laten en leuke foto’s maken. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardagsfeestje of bedrijfsevenement, onze photobooths zorgen voor plezier en onvergetelijke herinneringen.

Eigen branding

Onze photobooths zijn niet alleen leuk, maar ook eenvoudig te gebruiken. Met slechts een druk op de knop kunnen je gasten hun foto’s direct afdrukken en mee naar huis nemen. Bovendien kunnen we de foto’s personaliseren met je eigen branding, waardoor ze een blijvende indruk achterlaten.

Waarom zou je een photobooth huren?

Naast het creëren van leuke herinneringen, zorgt een photobooth ook voor interactie tussen je gasten. Het is een geweldige manier om mensen samen te brengen en gesprekken op gang te brengen. Bovendien kunnen de foto’s gedeeld worden op sociale media, waardoor je evenement nog meer exposure krijgt. Dus, als je op zoek bent naar een unieke en leuke toevoeging aan je volgende evenement, aarzel dan niet om een photobooth bij ons te huren. Neem vandaag nog contact met ons op en laat je gasten genieten van een onvergetelijke fotobeleving!

Veelgestelde vragen.

De photobooths worden alleen voor binnen verhuurd of moeten overkapt staan.

Ja, de organisator dient bij de op- en afbouw aanwezig te zijn. Eenmaal geplaatst, kunnen de artikelen niet meer verplaatst worden.

Ja, het is verplicht. Zonder ondertekening voeren wij geen opdrachten uit.

Wij bezorgen en ophalen tussen 08:00-21:00 op afspraak. Mocht u eerder dan 08:00 willen of later dan 21:00 is dit een meerprijs.

De prijs is ex. transportkosten, maar wel incl. op- en afbouw.

De transportkosten zijn 0,85 euro per gereden km.

Ja, er moet vooraf borg worden betaald. Al onze producten worden bij opruimen goed geïnspecteerd op onjuist gebruik (schade, vervuiling). Wanneer de producten schadevrij zijn en zonder vermissing, wordt de borg binnen 5 werkdagen teruggestort.

Het is alleen mogelijk om vooraf per bank te betalen of contant op locatie.