Feestversiering.

Maak van elk feest een onvergetelijke dag met de versiering van Magic Party. Als feestexpert helpen we bij de decoratie van jouw knalfuif.

Feestversiering huren.

Bedrijfsfeest, verjaardag of een bedrijfsevenement. Voor ons is niets te gek. Met jarenlange ervaring in de evenementenbranche weten wij wel hoe je een feestje moet bouwen.

En daar helpen we jou graag bij. Ons feestdecoratie assortiment bestaat uit glitters, lichten, neon en ballonnen. Afhankelijk van het soort feest, richten we de locatie in op basis van het vooraf afgesproken thema.

Zilver.

vanaf €210,00 excl. btw

Goud.

vanaf €255,00 excl. btw

Exclusief.

vanaf €380,00 excl. btw

Ervaar het feest.

Klaar voor een feestje?

Een onvergetelijke ervaring voor al jouw gasten. Neem direct contact op om jouw plannen te bespreken en een boeking te plaatsen.

Gecertificeerd.

Al onze producten zijn gekeurd en gecertificeerd om de veiligheidsnorm op nummer 1 te zetten.

Vernieuwend.

Ons assortiment is continu opzoek naar vernieuwingen, waardoor elk event magisch en speciaal blijft!

Service.

Magic Party biedt persoonlijke service, waarbij fijn contact en afspraken nakomen op de eerste plek staan.

Veelgestelde vragen.

Wij plaatsen ballondecoratie niet buiten of deze moeten beschut en in de schaduw geplaatst kunnen worden. Dit wordt vooraf in overleg vastgelegd in het contract. Binnen kunnen de ballon decoraties altijd.

Ja, de organisator dient bij de op- en afbouw aanwezig te zijn. Eenmaal geplaatst, kunnen de artikelen niet meer verplaatst worden.

De houdbaarheid van de ballonnen hangt af aan de weersomstandigheden. Onder normale omstandigheden blijven de ballonnen goed. Warmte, direct zonlicht (ook door een raam), vocht, tocht, airconditioning en andere invloeden van buitenaf kunnen ervoor zorgen dat de ballonnen achteruitgaan en zelfs klappen. Ballonnen zijn een natuurproduct, dus erg kwetsbaar en fragiel. Wij werken met professionele Sempertex ballonnen van de beste kwaliteit en 100% afbreekbaar.

Nee, de Sempertex ballonnen die wij gebruiken, zijn niet gemaakt van plastic, maar van natuurlijke latex. Dit materiaal zal 100% in de natuur afbreken. Maar deze dienen op de juiste afleverplaats te worden ingeleverd. Onze ballon decoraties nemen wij na elk event weer mee naar onze zaak om vervuiling van het milieu mee te helpen voorkomen.

Wij zorgen ervoor dat er vooraf wordt gekeken waar de ballonnen zijn beste plek verdienen. Dit bespreken we samen met de organisatie. Wij kunnen geen garantie geven op de houdbaarheid van de ballonnen, omdat dit een natuurproduct is. WEL geven wij garantie dat wij alle afspraken nakomen en het event tot in de puntjes detailleren.

Wij bezorgen en ophalen tussen 08:00-21:00 op afspraak. Mocht u eerder dan 08:00 willen of later dan 21:00 is dit een meerprijs.

Ja, het is verplicht. Zonder ondertekening voeren wij geen opdrachten uit.

De lichtcijfers en -woorden mogen buiten gebruikt worden, mits er geen regen wordt aangegeven. Binnen gebruik of overdekt mag altijd.

Al onze lichtcijfers en -woorden bevatten LED die in alle kleuren mogelijk zijn. Onze nieuwste LED modellen kunnen zelfs lopen, draaien of knipperen! Bijvoorbeeld in de kleuren van een voetbalclub, gender reveal en kleuren logo van een bedrijf.

Met 1 stroompunt kunnen alle LED-cijfers en -woorden worden aangesloten. Elke LED-cijfer of -letter kan worden doorgelust. Wij zorgen voor de verlengkabels. De organisator dient er zelf voor te zorgen dat er een vrije stroomgroep aanwezig is.

De prijs is ex. transportkosten, maar wel incl. op- en afbouw. De lichtcijfers en -woorden dienen direct op de goede plek geplaatst te worden.

De transportkosten zijn 0,85 euro per gereden km.

Ja, er moet vooraf borg worden betaald. Al onze producten worden bij opruimen goed geïnspecteerd op onjuist gebruik (schade en vermissing). Wanneer de producten schadevrij zijn en zonder vermissing, wordt de borg binnen 5 werkdagen teruggestort.

Het is alleen mogelijk om vooraf per bank te betalen.